Quistgaarden
Massage er ikke bare massage. Gennem årene har vi udviklet og videreudviklet vores tilgang til massage. Fra rejser til Asien og uddannelser i Skandinavien har vi kombineret det bedste fra alle kulturer og sammensat behandlinger, som giver en høj grad af velvære og afslapning for vores gæster.
Kropsmassager

På Quistgaarden kan vi tilbyde forskellige behandlinger af høj kvalitet, som dækker dit behov uanset om du kommer for en romantisk aften med din partner eller sammen med venner for at nyde at blive forkælede.

Aromatisk oliemassage med opvarmede æteriske olier
En meget behagelig og afslappende massage, der samtidig er energi afbalancerende.  Massagen påvirker hud, væv og organer, samt kroppen som helhed. Virkningen forstærkes yderligere af massagens psykologiske effekt, og den terapeutiske berøring giver mulighed for en forøgelse af det følelsesmæssige velbefindende. Massagen er baseret på klassisk Thai Massage.

Tok sen massage
En massage med træpind og hammer. Massagen er en meget gammel terapiform fra Thailand, hvor man ved hjælp af en træpind og -hammer behandler muskler og energilinjer på et dybere niveau. Smerte og stivhed frigøres ved at slå meget let på træpinden med hammeren, hvilket skaber en vibration, som passerer gennem musklerne.

Balinesisk helkropsmassage 
Kombinationen af manuel terapi og aromaterapi er ikke kun beregnet til at afslappe klienten og løsne fysiske begrænsninger, men også for at stimulere lymfesystemet og blodgennemstrømningen og qi (livsenergi). Vi kan også anvende stenmassage supplerende. Forebyg sygdom og stress, når  kroppens rytmer og kræfter bringes i balance

,

Se priser her


Ansigtsbehandlinger

Ansigtet er udstråling og skønhed. Det fortjener forkælelse der understøtter netop din huds glød.

Den klassiske ansigtsbehandling
Afrensning, peeling, maske, dagcreme og ansigtsmassage til alle hudtyper, der plejer din huds vitalitet og sundhed.

Den afstressende ansigtsmassage
Afrensning, peeling, maske, dagcreme og ansigtsmassage, samt afstressende massage af armene og øverste del af brystkassen og en stimulerende hovedbundsmassage.

Galvanic Spa
En skøn og foryngende ansigtsbehandling, der både stimulerer dit blodomløb og din cellefornyelse i huden, der vil resultere i, at din hud opstrammes og ser både yngre og sundere ud.

Se priserne for ansigtsnehandlingerne her