Værelser

Quistgaarden har 26 sengepladser i rolige, enkle værelser med eget baderum i smukke omgivelser med egen skov og tæt på strand. Sengepladserne er fordelt på:

  • 3 dobbeltværelser indrettet med 2 boksmadrasser, som kan samles til en dobbeltseng Værelserne har eget badeværelse samt en skriveplade med 2 høje stole. Ingen TV på værelserne. Beliggende på 1. sal
  • 2 familielejligheder indrettet med 2 enkeltsenge i et soveværelse, et stort badeværelse samt en stue med sovesofa. 4 sengepladser i hver lejlighed. Ingen TV på værelserne. Beliggende i stue etagen.
  • 1 familie suite med 2 soveværelser med 2 sengepladser i hvert soveværelse. Kan være enten dobbelt- eller enkeltsenge. Eget badeværelse. Stort opholdsrum med mulighed for en ekstra opredning. Opholdsrum med TV, som kan tilsluttes PC og bruges som lille konferencerum, samt. Beliggende på 1. sal. Sydvendt balkon med havudsigt.
  • 2 dobbeltværelser med delt badeværelse, indrettet med dobbeltsenge på 1. sal. Ingen TV på værelserne.
  • 2 dobbeltværelser med delt badeværelse, indrettet minimalistisk med 2 sovemadrasser i hvert rum, som kan være enkelt som dobbeltsenge. Ingen TV på værelserne. Beliggende i stueetagen.

Se mødepakker

Booking af konference

Ring på 61759265 eller skriv til os på info@quistgaarden.dk, så vender vi tilbage inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra jer.

"Økologisk, sund og spændende morgenmad"
"Alt der får dig til at kunne slappe af"
"Alt der får dig til at kunne slappe af"
"Vildmarksbad med champagnebobler"