Spisesteder

Karrebæksminde byder på gode restauranter med varieret menu, masser af fisk og dejlig beliggenhed ved kanalen. For fiske spisere er Fiskebaren i Bisserup et must, ellers kan Lodskroen byde på et varieret menukort og en god oplevelse

Vandreture

Halvanden kilometer fra Quistgaarden løber Lagunestien, som er en rekreative vandresti, der strækker sig fra Korsør, ned over Skælskør og langs kysten til Næstved. Den er 23 km lang. Læs mere på Friluftsguiden eller download denne folder.

Cykelture

Cykeltur på egne eller lånte cykler (vi råder over 10 ældre cykler, som kan lånes gratis) til: Bisserup, Skælskør, Fodsporet, Næstved, Tystrup Sø, stranden. Sjællandsleden, Østersø ruten.

Fisketure

I gåafstand fra Quistgaarden ligger Bjørnebæk Strand, som har godt fiskevand. Der er også fiskemuligheder i Karrebæksminde. Se mere på Fishing Zealand  eller hent denne folder.
IMG_0257

Badeture og Havnemiljø

Få kilometer fra Quistgaarden finder du fine badestrande som Bjørnebæk strand, Bisserup Strand samt Karrebæksminde / Enø strand. 

Særligt i sommerhalvåret er Karrebæksminde en pulserende ferieby med mange aktiviteter og arrangementer. Se mere på karrebæksmindeinfo.dk

For børn

Når børnene er færdige med at lege med vores hund James, hoppe i trampolin eller spille bold på den store græsplæne kan I tage en tur til Kristianholms plantage der ligger få kilometer fra Quistgaarden, med legeplads i grusgraven og bålsted til at grille pølser, i læ og tæt på stranden.

Lidt længer væk finder I f.eks.:

Bon Bon Land

Gavnø Slot med Go Fly,

Trelleborg vikingeborg.

Udflugt til kalklandet

Stevns Klint, Faxe Kalkbrud og Møns Klint. Læs mere her.