Med naturen lige for døren, er der rig mulighed for leg, sjov, hygge og sved på panden – kun et enkelt skridt fra Quistgaarden.

Er cykling noget for dig, kan vi tilbyde flere forskelligartede ruter lige fra hyggeturen på 5 km til udfordrende landevejscykling og mountain biking.  Tag på cykeltur på egne eller lånte cykler til Bisserup, Skælskør, Fodsporet, Næstved, Tystrup Sø, stranden, Sjællandsleden, Østersø ruten, mfl. Vi råder over 10 cykler, som kan lånes gratis. Til jer, der har egen cykel med, har vi et aflåst cykelskur med værksted og mulighed for vask – både af dit kæreste eje såvel som af dit cykeltøj.

For jer, der elsker at vandre, er der også noget for alle størrelser og ønsker.  Kun halvanden kilometer fra Quistgaarden løber Lagunestien, en 23 km lang rekreativ vandresti, der strækker sig fra Korsør, ned over Skælskør og langs kysten til Næstved. I gåafstand fra Quistgaarden ligger også Bisserup strand med naturlegeplads og Bjørnebæk strand, som har godt fiskevand – her kan du fange både hornfisk og havørred.

Læs også mere på Friluftsguiden.

Hvad med en hyggetur til Karrebæksminde, der byder på gode restauranter med varieret menu, masser af fisk og dejlig beliggenhed ved kanalen. For fiske spisere er Fiskebaren i Bisserup et must, ellers kan Bisserup Strand Kro byde på et varieret menukort og en god oplevelse.  Til børn og barnlige sjæle er der kun en kort køretur til BonBon-land, klatreparken Camp Adventure og Danmarks nye internationale seværdighed Skovtårnet, hvor man kommer 45m op i luften.

Nu hvor vi taler om luften, behøver man ikke tage væk fra Quistgaarden for at komme til vejrs.  Lån en af vores drager og se, hvem der kan få den højst oppe i længst tid. Og er konkurrencelege lige sagen har vi boldspil ,petanguebane og croquet.  En slentretur rundt om frugt og vin plantagen til søen med kvækkende frøer og skovhytten kan give ro, som afslutning på en begivenhedsrig dag.