Wellness Pakker

ansigtsmassage

Tøseweekend

(4 – 8 personer)

Middag

Spa

Helkropsbehandling

Er det længe siden veninderne har været samlet? Så nyd en skøn weekend sammen, hvor I kan slappe af og blive forkælede, mens I får grinet og vendt hverdagen med hinanden.

Fredag | Efter indkvartering får I en skøn middag efter Quistgaardens ’mad med mening’ koncept. Resten af aftenen er sat i forkælelsens og afslapningens tegn i det opvarmede vildmarksbad under stjernerne med et glas cava på kanten.

Lørdag | Starter med morgenbuffet, hvorefter dagen vil byde på ansigts- og kropsbehandlinger.

Helkropsbehandlingen starter i dampbadet, der gør din hud klar til en helkrops peeling med havsalt/sukker. Peelingen efterfølges af en energiafbalancerende aromatisk olie massage med varm olie og god tid til at slappe af, så olien kan trænge ind og gøre underværker.

Ansigtsbehandlingen består af afrensning, peeling, maske, dagcreme og ansigtsmassage.

Der serveres en let frokost og kaffe med kage om eftermiddagen.

I ankommer fredag kl. 17 og rejser igen lørdag kl. 17.

Opholdet kan forlænges til søndag formiddag med en ekstra aftenbuffet, overnatning og morgenbuffet evt. krydret med nogle af vores øvrige tilbud.

Pris tøseweekend:

kr. 2500 pr. person

Quistgaarden, Næstved, DK, Wellnes

Gudindeaften

(2-6 personer)

2 behandlinger

Spa

Forfriskninger

En aften i selskab med gode veninder, hvor I sammen får forkælet alle sanser. Perfekt til afslutningen på en polterabend eller en særlig aften med veninderne.

Gudindeaften på Quistgaarden inkluderer spa samt 2 skønne behandlinger:

I starter i dampbadet og får herefter en helkropspeeling med en valgfri peeling prøv for eksempel vores lavendel, salt eller sukker.

Peelingen bliver efterfulgt af en helkropsmassage. Til massagen bruger vi aromatisk varm olie og sørger efterfølgende for, at du har tid til at slappe af, så olien kan trænge ind og gøre underværker for både krop og sjæl.

Behandlingerne slutter med en lille forfriskning.

Når I ankommer, får I serveret en let forfriskning med årstidens lækre frugter, juice og vand. Der er tid til at slappe af og sludre i dampbadet.

Et gudindearrangement varer cirka 3 ½ time. Kan foregå tidlig aften, formiddag og eftermiddag i weekenden eller i hverdagen.

Minimum 2 deltagere og maksimum 6 deltagere. Kan suppleres med ansigtsbehandling og jacuzzi.

Pris gudindeaften:

Kr. 900 pr. person

Med jacuzzi kr. 1000 pr. person

Bryllupsdag - Parforkælelse

(2 personer)

Cava

Spa

Behandliger efter eget valg

Kunne I tænke jer at markere jeres bryllupsdag eller en anden mærkedag på en skøn og anderledes måde? Så tilbyder Quistgaarden at tilrettelægge en dag eller aften for jer, hvor du og din partner får forkælet sanserne i smukke og romantiske omgivelser.

I kan selv tilrettelægge, hvad dagen eller aftenen skal indeholde. Vi har sammensat nogle eksempler, som I kan lade jer inspirere af. Hvis du vil vide mere om de enkelte behandlinger og faciliteterne i Wellness & SPA afdelingen, kan du læse mere her.


Den skønneste bryllupsdagsforkælelse

Brunch med 1 glas cava i smukke omgivelser

Adgang til sauna og dampbad

Helkropsmassage

Pris den skønneste bryllupsdagsforkælelse:

Kr. 900 pr. person


Den guddommelige bryllupsdagsforkælelse

Adgang til Jacuzzi og dampbad

Kropspeeling

Aromatisk oliemassage

Et glas cava og et udvalg af årstidens frugt

Pris den guddommelige bryllupsdagsforkælelse:

Kr. 1000 pr. person

GAVEKORT

Du kan købe gavekort ved at kontakte os på info@quistgaarden.dk eller 61759265.

Booking af wellness

Ring på 61759265 eller skriv til os på info@quistgaarden.dk, så vender vi tilbage inden for 24 timer. Vi ser frem til at høre fra dig.